dha2
新spanduk01
新spanduk02

Produk Kami

Nutritif / Héjo / Sustainable / Halal

  • cate_img cate_img

    Gizi Manusa

  • cate_imgcate_img

    Kosmétik

  • cate_imgcate_img

    Produk OEM

Protoga, perusahaan biotéhnologi terkemuka anu khusus dina produksi produk dumasar mikroalga kualitas luhur

PROTOGA mangrupakeun produsén bahan dumasar-microalgae, kami nyadiakeun microalgae CDMO sarta jasa ngaropéa ogé.Microalgae mangrupakeun sél mikroskopis ngajangjikeun nu nembongkeun fungsionalitas jeung nilai aplikasi dina sababaraha wewengkon: 1) sumber protéin jeung minyak;2) sintésis loba sanyawa bioaktif, kayaning DHA, EPA, Astaxanthin, paramylon;3) industri mikroalga anu sustainable sarta ramah lingkungan dibandingkeun tatanén konvensional sarta rékayasa kimiawi.Kami yakin microalgae boga poténsi pasar badag dina kaséhatan, kadaharan, énergi jeung pertanian.
Wilujeng sumping pikeun mere ilham dunya mikroalga sareng PROTOGA!

diajar deui

Sertipikat

  • sertipikat (1)
  • sertipikat (2)
  • sertipikat (3)
  • sertipikat (4)
  • sertipikat (5)
  • sertipikat (6)
  • sertipikat (7)