БАНЕР1-2
БАНЕР2
БАНЕР3
 • случај (3)
 • случај (7)
 • случај (5)
 • случај (1)
 • img

Протога,

водечка биотехнолошка компанија која е специјализирана за производство на висококвалитетни производи базирани на микроалги

PROTOGA е производител на состојки базирани на микроалги, обезбедуваме CDMO микроалги и приспособени услуги исто така.Микроалгите се ветувачки микроскопски клетки кои прикажуваат функционалност и апликативна вредност во повеќе области: 1) извори на протеини и масло;2) синтетизира многу биоактивни соединенија, како што се DHA, EPA, астаксантин, парамилон;3)индустриите за микроалги се одржливи и еколошки во споредба со конвенционалното земјоделство и хемиски инженеринг.Ние веруваме дека микроалгите имаат огромен пазарен потенцијал за здравје, храна, енергија и земјоделство.
Добредојдовте да инспирирате свет на микроалги заедно со PROTOGA!

научи повеќе

Нашите производи

Нутритивна / Зелена / Одржлива / Халал

 • cate_img cate_img

  Микроалгите КОМПЛЕТНИ

 • cate_imgcate_img

  ЕКСТРАКТ од микроалги

 • cate_imgcate_img

  OEM производи

Прилагодени услуги

Центар за истражување и развој на биосинтеза на микроалги PROTOGA и производствен капацитет Ние обезбедуваме CDMO инженеринг на микроалги и приспособени производствени услуги.

Вести