BANNER1-2
BANNER2
BANNER3
 • rast (3)
 • rast (7)
 • rast (5)
 • rast (1)
 • img

Protoga,

një kompani lider bioteknologjike që specializohet në prodhimin e produkteve me bazë mikroalgash me cilësi të lartë

PROTOGA është një prodhues i përbërësve me bazë mikroalgash, ne ofrojmë CDMO mikroalgash dhe shërbime të personalizuara gjithashtu.Mikroalgat janë qeliza mikroskopike premtuese që shfaqin funksionalitetin dhe vlerën e aplikimit në fusha të shumta: 1) burimet e proteinave dhe vajit;2) sintetizon shumë komponime bioaktive, si DHA, EPA, Astaxanthin, paramilon;3) Industritë e mikroalgave janë të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin në krahasim me bujqësinë konvencionale dhe inxhinierinë kimike.Ne besojmë se mikroalgat kanë potencial të madh tregu në shëndetësi, ushqim, energji dhe bujqësi.
Mirë se vini të frymëzoni një botë mikroalgash së bashku me PROTOGA!

Mëso më shumë

Produktet tona

Ushqyese / E gjelbër / e qëndrueshme / hallall

 • cate_img cate_img

  Mikroalga KOMPLETE

 • cate_imgcate_img

  EKSRAKTI i mikroalgave

 • cate_imgcate_img

  Produkte OEM

Shërbime të personalizuara

Qendra e Kërkimit dhe Zhvillimit të Biosintezës së Mikroalgave PROTOGA & Objekti i Prodhimit Ne ofrojmë CDMO inxhinierike të mikroalgave dhe shërbime të personalizuara prodhimi.

Lajme