Ushqyerja e Njeriut

 • Pluhur paramiloni β-1,3-glukan i nxjerrë nga Euglena

  Pluhur paramiloni β-1,3-glukan i nxjerrë nga Euglena

  β-glukani është një polisaharid natyral që është zbuluar se ka përfitime të jashtëzakonshme shëndetësore.E nxjerrë nga speciet e algave Euglena, β-glukani është bërë një përbërës popullor në industrinë e shëndetit dhe mirëqenies.Aftësia e tij për të mbështetur sistemin imunitar, për të ulur nivelet e kolesterolit dhe për të përmirësuar shëndetin e zorrëve e ka bërë atë një përbërës të kërkuar në suplementet dhe ushqimet funksionale.

 • Tableta Organike Chlorella Suplemente dietike jeshile

  Tableta Organike Chlorella Suplemente dietike jeshile

  Tabletat Chlorella pyrenoidosa janë suplemente dietike që përmbajnë një formë të koncentruar të mikroalgave të ujërave të ëmbla të quajtur Chlorella pyrenoidosa.Chlorella është një algë jeshile njëqelizore që është e pasur me lëndë ushqyese të ndryshme dhe ka fituar popullaritet si një suplement ushqimor.

 • Kapsula DHA Omega 3 Oil Softgel

  Kapsula DHA Omega 3 Oil Softgel

  Kapsulat e vajit të algave DHA janë suplemente dietike që përmbajnë DHA që rrjedh nga algat.DHA është një acid yndyror omega-3 që është thelbësor për funksionimin dhe zhvillimin optimal të trurit, veçanërisht tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël.Është gjithashtu e rëndësishme për ruajtjen e shëndetit të zemrës dhe mbështetjen e funksionit të përgjithshëm njohës te të rriturit.

 • Proteina e mikroalgave 80% Vegan dhe Natyrale e Purifikuar

  Proteina e mikroalgave 80% Vegan dhe Natyrale e Purifikuar

  Proteina e mikroalgave është një burim revolucionar, i qëndrueshëm dhe i pasur me lëndë ushqyese të proteinave që po fiton me shpejtësi popullaritet në industrinë ushqimore.Mikroalgat janë bimë ujore mikroskopike që shfrytëzojnë fuqinë e dritës së diellit për të kthyer dioksidin e karbonit dhe ujin në komponime organike, duke përfshirë proteinat.

 • Pluhur Spirulina Pluhur Natyror i Algave

  Pluhur Spirulina Pluhur Natyror i Algave

  Phycocyanin (PC) është një pigment natyral blu i tretshëm në ujë që i përket familjes së fikobiliproteinave.Rrjedh nga mikroalgat, Spirulina.Phycocyanin është i njohur për vetitë e tij të jashtëzakonshme antioksiduese, anti-inflamatore dhe përforcuese të imunitetit.Është hulumtuar gjerësisht për aplikimet e tij të mundshme terapeutike në fusha të ndryshme të mjekësisë, produkteve ushqimore, kozmetikës dhe industrive ushqimore.

 • Suplement dietik organik i tabletës Spirulina

  Suplement dietik organik i tabletës Spirulina

  Pluhuri i spirulinës shtypet për t'u bërë tableta spirulina, shfaqet jeshile blu e errët.Spirulina është një klasë bimësh më të ulëta, që i përkasin grupit Cyanobacteria, që rriten në ujë, e përshtatshme për mjedise alkaline me temperaturë të lartë, në mikroskop shfaqet në formë vide.Spirulina është e pasur me proteina të cilësisë së lartë, acide yndyrore të acidit γ-linolenik, karotenoidë, vitamina dhe një sërë elementësh gjurmë si hekur, jod, selen, zink, etj.

 • DHA Algae Oil Vegan Schizochytrium

  DHA Algae Oil Vegan Schizochytrium

  DHA Algae Oil është një vaj i verdhë i nxjerrë nga Schizochytrium.Schizochytrium është burimi kryesor i bimëve të DHA, vaji i tij i algave është përfshirë në katalogun New Resource Food.DHA për veganët është një acid yndyror i pangopur me zinxhir të gjatë, i cili i përket familjes omega-3.Ky acid yndyror omega-3 është thelbësor për ruajtjen e strukturës dhe funksionit të trurit dhe syve.DHA është e nevojshme për zhvillimin e fetusit dhe fëmijërinë.

 • Vaji i Algave Astaxanthin Haematococcus Pluvialis 5-10%

  Vaji i Algave Astaxanthin Haematococcus Pluvialis 5-10%

  Vaji i Algave Astaxanthin është oleorezina e kuqe ose e kuqe e errët, e njohur si antioksidanti më i fuqishëm natyror, i cili nxirret nga Haematococcus Pluvialis.Nuk është vetëm një fuqi antioksiduese, por edhe e mbushur me veti anti-lodhje dhe anti-inflamatore, si dhe një sërë përfitimesh të tjera shëndetësore.Astaxanthin kalon pengesën gjaku-tru, gjithashtu mund të përfitojë funksionin e trurit, syve dhe sistemit nervor.

 • Pluhur Spirulina Pluhur Natyror i Algave

  Pluhur Spirulina Pluhur Natyror i Algave

  Pluhuri i Spirulinës është një pluhur blu-jeshile ose blu-jeshile e errët.Pluhuri i Spirulinës mund të bëhet në tableta algash, kapsula ose të përdoret si shtesë ushqimore.

  Spirulina e klasës së ushqimit mund të përdoret si ushqim ujor, i cili mund të rrisë imunitetin dhe rezistencën ndaj sëmundjeve të kafshëve ujore.

  Polisakaridi i Spirulinës, fikocianina dhe përbërës të tjerë kanë funksione të veçanta, mund të përdoren në ushqime funksionale, produkte shëndetësore, kozmetikë dhe fusha të tjera.

 • Haematococcus Pluvialis pluhur Astaxanthin 1.5%

  Haematococcus Pluvialis pluhur Astaxanthin 1.5%

  Pluhuri Haematococcus Pluvialis është një pluhur algash me ngjyrë të kuqe ose të kuqe të thellë.Haematococcus Pluvialis është burimi kryesor i astaksantinës (antioksidanti më i fortë natyror) i cili përdoret si antioksidant, imunostimulues dhe agjent kundër plakjes.

  Haematococcus Pluvialis është përfshirë në katalogun e burimeve të reja të ushqimit.

  Pluhuri Haematococcus pluvialis mund të përdoret për nxjerrjen e astaksantinës dhe ushqimin ujor.

 • Euglena Gracilis Nature beta-glukan pluhur

  Euglena Gracilis Nature beta-glukan pluhur

  Pluhuri Euglena gracilis është pluhur i verdhë ose jeshil sipas proceseve të ndryshme të kultivimit.Është një burim i shkëlqyer i proteinave dietike, pro(vitaminave), lipideve dhe paramilonit β-1,3-glukan që gjendet vetëm në euglenoidet.Paramiloni (β-1,3-glukan) është një fibër diete, e cila ka funksion imunomodulues dhe shfaq aktivitete antibakteriale, antivirale, antioksiduese, ulëse të lipideve dhe aktivitete të tjera.

  Euglena gracilis është përfshirë në katalogun New Resource Food.

 • Proteina e algave pluhur Chlorella Pyrenoidosa

  Proteina e algave pluhur Chlorella Pyrenoidosa

  Pluhuri Chlorella pyrenoidosa ka një përmbajtje të lartë proteinash, e cila mund të përdoret në biskota, bukë dhe produkte të tjera të pjekura për të rritur përmbajtjen e proteinave të ushqimit, ose përdoret në pluhur për zëvendësimin e vakteve, bare energjie dhe ushqime të tjera të shëndetshme për të siguruar proteina me cilësi të lartë.

  Pluhuri i Chlorella-s mund të sigurojë lëndë ushqyese të pasura për kafshët, të forcojë imunitetin e kafshëve dhe të rregullojë ekuilibrin e florës së zorrëve.

12Tjetra >>> Faqe 1/2